flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про проведення конкурсу на заміщення посади «консультанта суду»

04 лютого 2016, 14:33

         Криворізький районний суд Дніпропетровської області, що знаходиться за адресою: м. Кривий Ріг, проспект Миру, 5-а, оголошує конкурс на заміщення вакантної  посади «консультант суду» (1 одиниця).

Вимоги до кандидатів на посаду консультанта суду: вища освіта за спеціальністю "Правознавство" або "Правоохоронна діяльність" з освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра або спеціаліста, стаж роботи на державній службі в судових органах України не менше 2 років або загальний стаж роботи за фахом не менше 3 років, володіння державною мовою, навиками роботи на ПК, порядність, працелюбність.

Додаткова інформація: основними функціональними обов'язками є:

- систематизація законодавства та судової практики, ведення контрольних кодексів, інформування працівників суду про зміни в чинному законодавстві України та судовій практиці судових органів вищого рівня, оформлення та виконання доручень судів іноземних держав відповідно до Конвенції про правову допомогу та правові відносини з цивільних, сімейних і кримінальних справ та інших міжнародно-правових договорів України про правову допомогу, ратифікованих Верховною Радою України, організація роботи бібліотеки суду, виконання інших доручень голови суду.

Більш детальна інформація надається за телефоном 26-24-68 або під час особистого прийому в приміщенні суду каб. №4 щоденно з 08-00 годин до 16-00 годин.

Документи приймаються протягом 30 календарних днів з дня виходу публікації про оголошення конкурсу.

Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають до конкурсної комісії державного органу, в якому проводиться конкурс, такі документи:

     1) заяву про участь у конкурсі, в якій зазначається про ознайомлення заявника із встановленими законодавством обмеженнями щодо прийняття на державну службу та проходження державної служби;

    2) заповнену особову картку (форма П-2 ДС) з відповідними додатками;

    3) дві фотокартки розміром 4 х 6 см;

    4) копії документів про освіту, підвищення кваліфікації, присвоєння вченого звання, присудження наукового ступеня;

   5) декларацію про майно, доходи, витрати і зобов'язання фінансового характеру за минулий рік за формою, передбаченою Законом України "Про засади запобігання і протидії корупції";

   6) копію документа, який посвідчує особу(паспорт);

   7) копію військового квитка (для військовослужбовців або військовозобов'язаних).