flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про проведення конкурсу на заміщення тимчасової посади «головний спеціаліст суду» (повторно)

01 жовтня 2015, 16:50

Криворізький районний суд Дніпропетровської області, що знаходиться за адресою: м. Кривий Ріг, проспект Миру, 5-а, оголошує конкурс на заміщення вакантної  посади:

-          головний спеціаліст суду (1 одиниця);

        Вимоги до кандидатів на посаду головного спеціаліста суду: вища освіта відповідного професійного спрямування, пов’язаного з комп’ютерними технологіями («Програмування», «Інформаційні системи управління та технології» тощо), з освітньо-кваліфікаційним рівнем спеціаліста або магістра та зі стажем роботи за фахом не менше 1 року. Обов’язкове володіння державною мовою, порядність, працелюбність.

Додаткова інформація: основними функціональними обов'язками є: організація та забезпечення в роботі суду комп’ютерних технологій, встановлення комп’ютерного обладнання, комплексів технічної фіксації судового процесу, запровадження комп’ютерних програм статистичної звітності в автоматизованій системі документообігу суду «Д-3» та інше.

За детальною інформацією звертатися за телефоном 26-24-68, або під час особистого прийому в приміщенні суду (каб. №4) щоденно з 08-00 години до 14-00 години.

Документи приймаються протягом 30 календарних днів з дня виходу публікації про оголошення конкурсу.